SALAM 1MALAYSIA & SALAM SEJAHTERA

Tuan/Puan juga dijemput untuk melayari Face Book saya dialamat facebook.Iraman. Selain daripada kita dapat merapatkan lagi hubungan silatulrahim sesama insan, ia tentu sekali akan dapat mencambahkan lagi fikiran bernas dan bermanafaat kepada agama, nusa dan bangsa.

Isnin, 22 Jun 2009

PAS...WHY????

Kenapa PAS tidak mempunyai pendirian dalam memperjuangkan melayu dan islam?
Kenapa dalam perjuangan tersebut PAS terpaksa bertanya dan meminta persetujuan DAP. Pas kebengongankah???
Tahukah PAS apa itu DAP dan kesalahan yang dibuatnya sejak berpuloh tahun yang lalu? Apakah PAS percaya DAP akan memperjuangan islam dan melayu??????
Bodoh punya parti!!!!!

Tidak salah bekerjasama dengan DAP atau PKR!
Tapi dalam perjuangan menegakkan agama dan bangsa kenapa nak bawa DAP sekali????? Dalam hal kedua-dua topik perjuangan tersebut, DAP tidak sehaluan!!!
Dan ini PASpun tahu!!!
Habis tu, kenapa mesti nak menyembah Lim Kit Siang anak beranak????
Pak Hadi jangan main-main dengan saranan anda!!!
Kami bukan melayu bodoh dan tinggal atas pokok!!!

Salah tafsir Qurankah???
Atau salah tafsir hadith Nabi???

Saya dah berkali-kali ingatkan bahawa kaum Cina yang berada dalam DAP tu adalah kaum Cina dan sangat kuat semangat kaumnya. Tidak dapat menerima kita selaku anak jati negara ini. Cina dalam MCA dan GERAKAN adalah Cina yang sedarhana seperti kita. Kot kamu ekstrim melayu?
Kalau tak faham juga, biar saya jelaskan maksudnya. Ekstrim itu maksud,,,pagi, petang, siang dan malam, minda mereka hanyalah untuk kaum mereka dan berfikir sepanjang waktu untuk menjahanamkan kaum melayu yang mereka percaya lemah dan bodoh ini. Tak nampakkah DSAI tengah menjadi sebiji bola sepak kepada mereka sekarang ini? Bagaimana Nizar dimain ketengah dan ketepi dalam permainan itu?

Tiada ulasan: