SALAM 1MALAYSIA & SALAM SEJAHTERA

Tuan/Puan juga dijemput untuk melayari Face Book saya dialamat facebook.Iraman. Selain daripada kita dapat merapatkan lagi hubungan silatulrahim sesama insan, ia tentu sekali akan dapat mencambahkan lagi fikiran bernas dan bermanafaat kepada agama, nusa dan bangsa.

Selasa, 7 Julai 2009

PHOTO KETIKA KURSUS KECEMERLANGAN DIRI DILIMBANG SARAWAK.


Antara peserta tengah menjamu selera selepas menghadiri kursusSedang menjalani kerja amali sebagai salah satu pengisian kursus

Para peserta tengah mengusahakan satu latihan kerja dalam kursus


Antara latihan semasa kursus berjalan

Anak-anak remaja Labuan dibawa bersama untuk mempersembahkan nyanyian
berkumpulan ketempat kursus. Budak-budak muda ini menamakan kumpulan mereka dengan sebutan nama "never again".
Suasana kemesraan dan kerancakan ketika kursus sedang berjalan.
Saudara Kamil Dullah @ Dollah sedang mendaftar sebagai peserta kursus
Saudara Kamil juga bertindak sebagai salah seorang kakitangan urusetia kursus

Bernyanyi semasa kursus. Puan Rahimah Haji Lamat, Pengarah JASA Labuan yang juga merupakan Ketua Puteri UMNO Labuan ikut serta selaku peserta kursus disamping bertindak selaku kakitangan urusetia.

Tengok elok-elok, betapa YB Datuk Yussof Haji Mahal juga hadir dan mengikuti kursus tersebut sebagai salah seorang peserta kursus.Dua buah kapal digunakan untuk mengangkut peserta kursus ke Limbang Sarawak dari Wilayah Persekutuan Labuan. Bantuan pengangkutan ini diberikan oleh Jabatan Laut Labuan.


Gambar kenang-kenang YB Datuk Haji Yussof bersama peserta wanita dalam kursus tersebut. Gambar ini diambil diatas salah sebuah kapal yang mengangut para kursus tersebut.

Peserta kursus tengah tekun mendengar ilmu yang diberikan kepada mereka oleh Fasilitator.

Peserta kursus menyanyikan lagu ketika diarah berbuat demikian.
Dengan penuh semangat. Berdiri disebelah kiri sekali ialah Encik Mohd Rafi Ali Hassan, Ketua Pergerakan Pemuda UMNO Labuan.

Antara Pemimpin Wanita dan Puteri UMNO yang hadir sebagai peserta semasa kursus tersebut.

Selepas habis kursus, berkesempatan pula membuat lawatan sambil menimba pengalaman di Rumah Panjang Angi ( suku kaum Iban ) di Limbang, Sarawak. Yang Berhormat Limbang, Datuk Haji Hasbi ikut hadir dan membuat kunjungan bersama Yb Datuk Hjai Yussof dan rombongan.
MENJADIKAN PEMIMPIN LABUAN MEMILIKI SEMANGAT, JATI DIRI, ILMU PENGETAHUAN YANG TINGGI DAN PENGALAMAN YANG LUAS ADALAH MATLAMAT KAMI PADA SEPANJANG MASA. DIMASA HADAPAN KAMI AKAN MENGANJURKAN LAGI BEBERAPA KURSUS BAGI MENAMBAHKAN LAGI KE"ELOKAN" PEMIMPIN TEMPATAN KAMI DI WILAYAH PERSEKUTUAN LABUAN.


Tiada ulasan: