SALAM 1MALAYSIA & SALAM SEJAHTERA

Tuan/Puan juga dijemput untuk melayari Face Book saya dialamat facebook.Iraman. Selain daripada kita dapat merapatkan lagi hubungan silatulrahim sesama insan, ia tentu sekali akan dapat mencambahkan lagi fikiran bernas dan bermanafaat kepada agama, nusa dan bangsa.

Khamis, 30 September 2010

BELUM ADA ULASAN DATUK NIK AZIZ NIK MAT.

Wang Haram telah digunkan oleh Lim Guan Eng untuk didermakan kepada Warga Emas. Ini berlaku di Pulau Pinang, negeri dimana beliau selaku Ketua Menterinya. Nak tunjuk baik kepada org melayu agar mendapat sokongan dari mereka..tak ada duit halal, duit haram beliau dermakan. UMNO yang selama ini merasakan bertanggungjawab untuk membantu org melayu yang sembahyang 5 waktu sehari semalm tu..bertindak segera dan sudah tentu mencandkang dua tindakan yakni samada menyerahkan balik wang derma yang haram itu atau makan sajelah. Akhirnya warga tua bertindak untuk menyerahkan balik wang tersebut kepada Lim Guan Eng.
Maka terkapai-lapailah Lim Guan Eng serta seluruh bala tenteranya kematian jawapan. Apa yang hendak dijawab hasil tindakan yang silap itu. Saya percaya LGE melakukan tindakan yang silap.

Yang lagi mengharukan ialah rakan DAP iaitu PAS yang selama ini memperjuangkan islam yang syumul. Setakat mana usaha mereka berdakwa kepada Lim Guan Eng telah mencapai kejayaan.
Palatlah...
MACAMANA DENGAN DATUK NIK AZIZ. SEHINGGA KINI MASIH BELUM ADA SEBARANG ULASAN. APA NAK DITAKUTKAN...BUKANNYA AWAK YANG BERSEDEKAH.
YANG BERSEDEKAH ITU LGE DARI DAP. Jawap je lah Datuk tak tahu menahu. Sedang masalah 4.bill di Kelantan tu pun Datuk Tak tahu..apa tah lagi masalah yg berlaku di Pulau Pinang. Rasa-rasa mampu tak nak pimpin islam yng syumul jika PR memerintah negara ini. Palatlah....

Saya dah kata lama dah..jika PR memerintah..PAS akan malu dan yang lebih utama ISLAM akan malu kerana gigi palsu pun tak ada, apatak lagi gigi ntaring yng tajam. DAP hanya akan buat tak tahu saje. Maka mulalah API, Kambing Hitam, dan orag-prang yang yakin sangat akan kemampuan PAS sekarang ini menggigit jari tanpa kesal.

Itu masa ini itu aja dulu. Lain kali jumpa lagi Wasallam.

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Salam semua. Buat Ahli-ahli politik dan juga penyokong parti politik..

Perlukan Rumah untuk Disewa (Homestay) Sempena PRK Dun Galas Yang Akan Tiba Tak Lama Lagi. Hubungi saya sekarang (En Sham (013-3598445) untuk keterangan lanjut.
Ada pelbagai rumah untuk disewa. Dari rumah Banglo hingga ke rumah teres. Selesa dan dekat dengan pengundi.

Lengkap dengan kemudahan asas. Amat sesuai untuk dijadikan rumah negeri, bahagian mahupun cawangan.

Yang penting harga berpatutan dan boleh ditawar.
Cepat sebelum tawaran ini habis..

- Anak jati Kelate di perantauan